Image
Image

Orice inceput de drum intr-o afacere poate reprezenta o calatorie anevoioasa si incarcata de anumite procese si nu numai. Noi iti punem la dispozitie toate resursele necesare pentru ca tu sa ai succes.

Image
Image

Partener / Dealer Metaller

Alatura-te familiei Metaller

Orice inceput de drum intr-o afacere poate reprezenta o calatorie anevoioasa si incarcata de anumite procese si nu numai. Un parcurs in care investesti resurse financiare, timp si rabdare, dar rezultatul sa nu fie tocmai cel asteptat de tine.

Cu Metaller Windows toate aceste inconveniente devin aproape uitate. Conceptul Partener Metaller este solutia prin care tu poti sa-ti incepi propria afacere simplu si rapid. Iti punem la dispozitie profesionalismul si experienta noastra astfel incat afacerea ta sa functioneze.

Metaller Windows este producator de tamplarie PVC si Aluminiu, cu fabrica si tehnologie moderna, profile de Clasa A VEKA. Increderea clientilor, succesul proiectelor si eficienta noastra ne recomanda.

Image

Avantajele Partener / Dealer Metaller

O afacere la cheie: Am conceput un pachet prin care conceptul de partener este rentabil, verificat in aspectele financiare, sistemul este profitabil, in felul acesta tu cumperi o afacere care deja este sustenabila.

Ai o relatie directa cu producatorul Metaller: Nu exista terte intre tine si noi, acest aspect elimina total influentarea negativa a preturilor, te asiguram ca tu vei beneficia de cele mai bune oferte.

Investim constant: Fabrica noastra este dotata cu ultimele tehnologii, materiale calitative, profile VEKA de Clasa A - lider pe piata de tamplarie PVC. Investim in oameni, in dezvoltarea profesionala a angajatilor nostri.

Costuri avantajoase: Aducem un concept in care noi impreuna cu tine divizam investitia in asa fel incat rezultatul sa fie unul eficient. Evoluezi impreuna cu noi, impreuna cu Metaller.

Acces la continut Digital pentru promovare: Am pregatit brosuri speciale de Brand - Ai acces la tot guideline-ul Metaller, in acest fel te asiguri ca prezenta ta vizuala este una profesionala si eficienta. Nu ai o firma specializata in design cu care sa colaborezi? Iti punem noi la dispozitie colaboratorii nostri si studio-ul lor de design.

Beneficiezi de toate aspectele unui parteneriat solid, incepand cu consultanta specializata si suport tehnic pentru produsele Metaller. Esti recunoscut in piata ca reprezentanta producatorului/fabricii Metaller.

Image

Intra in legatura cu noi, vino sa discutam si sa punem bazele Conceptului Metaller pentru tine.

Trimite-ne mesajul tau si noi te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

Completeaza formularul de mai jos sau contacteaz-ne telefonic la:

+40 786 365 311

Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
DESCARCA CATALOGUL METALLER

Solutii profesionale & eficiente
pentru proiectele tale