test6.png
Usi sticla
Usi batante, culisante, rotative, cu elemente laterale sau fara, pentru terase, balcoane usor si eficient de montat. 

Informatii:

Usile din sticla creaza delimitari transparente, confortabile si elegante, fara sa va simtiti izolati. Eficiente in incaperi care nu dispun de surse de lumina optime, in incaperi reduse si pentru compartimentari.

Usor de intretinut cu o durata lunga de utilizare, usile de sticla sunt perfecte pentru acasa, spatii comericale si birouri. Luminozitatea sporita fac ca aceste usi sa fie perfecte pentru sanatatea si dezvoltarea noastra si ofera multiple variante constructive si estetice.

Usile de sticla pot fi personalizate si imprimate cu diferite modele. Usile culisante din sticla economisesc in suplimentar spatiul – posibile si executii de dimensiuni si modele speciale.

glass-doors-900x900.jpg

Usi batante, culisante, rotative, cu elemente laterale sau fara, pentru terase, balcoane usor si eficient de montat. Usile din sticla pot fi dotate cu feronerie de la firme de renume – Bohle si Hawa.

Dincolo de rezistenta, marele avantaj al usilor de sticla sa in faptul ca acestea isi pastreaza aspectul de nou pe toata perioada utilizarii, fiind necesara schimbarea lor doar atunci cand doriti sa schimbati design-ul sau doriti o reimprospatare a locuintei

Ai o intrebare ? Doresti o cotatie de pret ?

Pentru intrebari sau calculatii de pret in functie de proiectul tau, contacteaza-ne !

DESPRE

 

Principalul obiect de acctivitate al brand-ului Metaller il constituie comercializarea, confectionarea si prelucrarea produselor din aluminiu marca ALUMIL, SCHUCO si sticla marca SAINT-GOBAIN > afla mai multe

DATE CONTACT

 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Phone: +40 786 365 307

Website: www.metaller.ro

Adresa: Calea Dejului 148, Bistrita, Romania

 

 

metaller windows bistrita logo white cert

Site-ul www.metaller.ro foloseste cookies - aceste fisiere sunt necesare pentru functionarea optima a website-ului. Afla mai multe in politica de utilizare cookies.
Afla mai multe Ok, am inteles