test6.png
Terase
Un spatiu deosebit pentru tine si familia ta. Relaxare si comfort.

Informatii:

Transformarea spatiului dvs. intr-o terasade vis. Structuri speciale, calitative conecpute pentru a indeplinii standardele de eleganta actuale. Protectie perfecta impotriva razelor de soare si a ploilor de vara.

Aceste tipuri de terase au roluri multiple, fie pentru acasa sau pentru spatii comericale – magazine, bistro-uri, cafenele, restaurante si cofetarii. Terasele cu structuri din aluminiu asigura protectia si confortul dvs. sau al clientilor.

terase_metaller2314.jpg

Terasele se pot adapta in functie de cerintele dvs – cu acoperis textil – copertina sau cu acoperis de sticla, in diferite forme – ideale pentru a petrece intr-un mod confortabil timpul liber, oferind siguranta si protectie. 

Ai o intrebare ? Doresti o cotatie de pret ?

Pentru intrebari sau calculatii de pret in functie de proiectul tau, contacteaza-ne !

DESPRE

 

Principalul obiect de acctivitate al brand-ului Metaller il constituie comercializarea, confectionarea si prelucrarea produselor din aluminiu marca ALUMIL, SCHUCO si sticla marca SAINT-GOBAIN > afla mai multe

DATE CONTACT

 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: +40 786 365 311

Website: www.metaller.ro

Adresa: Calea Dejului 148, Bistrita, Romania

 

 

metaller windows bistrita logo white cert

Site-ul www.metaller.ro foloseste cookies - aceste fisiere sunt necesare pentru functionarea optima a website-ului. Afla mai multe in politica de utilizare cookies.
Afla mai multe Ok, am inteles