test6.png

Fatade ALUCOBOND®
Aluminiu compozit non-combustibil – ALUCOBOND® A2 si placi compozite din aluminiu greu inflamabile ALUCOBOND® Plus.

Aluminiu compozit non-combustibil – ALUCOBOND® A2:

Panouri incombustibile din aluminiu compozit, ALUCOBOND® A2, formate din doua fete de aluminiu de 0,5 mm grosime si un miez mineral.

Panouri cu planeitate foarte buna si o rigiditate ridicata raportata la greutate redusa. ALUCOBOND® A2 se incadreaza la clasa de combustie C0, A2-s1,d0, si sunt folosite cu succes intr-o varietate de proiecte de placari si fatade ventilate: cladiri de birouri, locuinte private, clinici medicale, spatii comerciale etc.

Panourile compozite din aluminiu marca ALUCOBOND®, sunt distribuite in exclusivitate in Romania de GEPLAST.

Structura panourilor:

- Fata aluminiu 0.5 mm grosime
- Miez mineral
- Fete aluminiu 0.5 mm grosime

Panou non-combustibil (clasa de combustie C0, A2s1d0)

Descarca Catalogul PDF aici

Placi compozite din aluminiu greu inflamabile ALUCOBOND® Plus

Panouri greu inflamabile (clasa de combustie B, s1d0) ALUCOBOND® Plus formate din doua fete de aluminiu de 0,5 mm grosime si un miez mineral, fabricate prin laminare la cald si presiune, proces prin care se obtine o planeitate perfecta a suprafetei si un raport excelent intre greutate si rezistenta. Proprietatile excelente ale acestui material sporesc posibilitatile de folosire in proiecte architecturale, fie ca este vorba de locuinte private, cladiri publice, cladiri de birouri sau constructii industriale.

ALUCOBOND® plus se adapteaza perfect pe design-ul cladirii permitand redarea de elemente complexe. Combinatia formabilitate – planeitate – stabilitate – rezistenta descrie perfect proprietatile materialelor din aceasta gama ce pot fi prelucrate cu usurinta pentru a reda intocmai design-ul dorit.

Materialul este folosit cu succes intr-o gama variata de proiecte din toata lumea. In Romania, panourile compozite din aluminiu marca ALUCOBOND sunt distribuite in exclusivitate de Geplast si se regasesc intr-o varietate de proiecte de placari si fatade ventilate, in proiecte precum cladiri de birouri, locuinte private, clinici medicale, spatii comerciale etc.

Structura panourilor:
- Miez mineral
- Fete aluminiu 0.5 mm grosime (2)

Panouri greu inflamabile (clasa de combustie B, s1d0)

Descarca Catalogul PDF aici

Ai o intrebare ? Doresti o cotatie de pret ?

Pentru intrebari sau calculatii de pret in functie de proiectul tau, contacteaza-ne !

DESPRE

 

Principalul obiect de acctivitate al brand-ului Metaller il constituie comercializarea, confectionarea si prelucrarea produselor din aluminiu marca ALUMIL, SCHUCO si sticla marca SAINT-GOBAIN > afla mai multe

DATE CONTACT

 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Phone: +40 733 141 110

Website: www.metaller.ro

Addresa: Crainimat nr. 295, Bistrita, Romania

 

 

metaller white yellow

Site-ul www.metaller.ro foloseste cookies - aceste fisiere sunt necesare pentru functionarea optima a website-ului. Afla mai multe in politica de utilizare cookies.
Afla mai multe Ok, am inteles