test6.png

Produse Aluminiu
Tamplarie Aluminiu - Ferestre si usi Aluminiu | Produse din aluminiu de calitate marca ALUMIL si SCHÜCO. Inovatie si design pentru proiectele tale de succes.  

Tamplarie Aluminiu

Functionalitate si Design modern impresionant. Durabile, concepute pentru rezistenta sportia.

Orientarea catre design, nevoia de sisteme de tamplarie complexe, durabile si cu posibilitati arhitecturale variate au impus sistemele de aluminiu ca solutie ideala. Costuri de intretinere minime, izoleaza cladirile termic si fonic deosebit de bine, impreuna cu un geam adecvat obtinandu-se un coeficient de transfer termic pana la standardul de case pasiv.

tamplarie_aluminiu_metaller_bistrita.png

Pereti Cortina

Pereti cortina pentru fatade inovatoare, de succes. Aluminiu si sticla de inalta calitate pentru constructia ta

O fatada avansata tehnologic, moderna si eficienta energetic. Obtinerea unui coeficient de izolare termic cat mai optim, cu diferite tipuri de finisaje pentru a indeplinii cerintele tehnice si arhitecturale ale unui proiect reusit.
pereti_cortina_metaller.png

Usi Acces Aluminiu

Cele mai atractive resedinte au un lucru in comun: usi de intrare impresionante.

Usile de intrare Metaller combina mai multe optiuni de design cu un nivel ridicat de securitate, izolare termica remarcabila si o durabilitate de exceptie. Nivel ridicat de securitate, economie maxima de energie datorita termicului exceptional, acces ideal pentru persoanele cu dizabilitati si copii, izolare fonica exceptionala.

usi_acces_aluminiu_metaller_bistrita.png

WinterGarden

Moderne, practice, special gandite pentru confortul tau. 

Wintergarden reprezinta o extenie a casei conceputa din profile de aluminiu si sticla, avand ca scop crearea unui spatiu pentru relaxare, sufragerie, birou sau loc de joaca pentru copii. Acesta poate fi destinate de asemenea pensiunilor, hotelurilor sau chiar restaurantelor. 
wintergarden_metaller.png

Luminatoare

Lumina este cea care transforma totul cand vine vorba de un spatiu. Luminatoarele sunt ideale pentru eficienta proiectului tau.

Aceasta solutie de iluminare prin acoperis reprezinta un mare avantaj in ceea ce priveste reducerea costurilor energiei electrice, netinand cont de dimensiunea cladirii. 
luminatoare_metaller.png

Terase

Un spatiu deosebit pentru tine si familia ta. Relaxare si comfort.

Transformarea spatiului dvs. intr-o terasade vis. Structuri speciale, calitative conecpute pentru a indeplinii standardele de eleganta actuale. Protectie perfecta impotriva razelor de soare si a ploilor de vara.
terasealuminiu_metaller.png

Tamplarie Aluminiu, ferestre aluminiu, tamplarie aluminiu metaller bistrita, geamuri aluminiu, usi aluminiu, tamplarie aluminiu Bistrita, metaller windows bistrita, bistrita, metaller, windows, Tamplarie Aluminiu Cluj, tamplarie aluminiu metaller windows, metaller bistrita, metaller, windows bistrita, wintergarten bistrita, wintergarten cluj, ferestre bistrita, ferestre cluj, pereti cortina sticla, pereti cortina aluminiu, pereti cortina metaller, pereti cortina sediu, pereti cortina, fatade sticla, fatade aluminiu

DESCARCA CATALOGUL METALLER

Solutii profesionale & eficiente
pentru proiectele tale

DESPRE

 

Principalul obiect de acctivitate al brand-ului Metaller il constituie comercializarea, confectionarea si prelucrarea produselor din aluminiu marca ALUMIL, SCHUCO si sticla marca SAINT-GOBAIN > afla mai multe

DATE CONTACT

 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Phone: +40 786 365 307

Website: www.metaller.ro

Addresa: Calea Dejului 148, Bistrita, Romania

 

 

metaller windows bistrita logo white cert

Site-ul www.metaller.ro foloseste cookies - aceste fisiere sunt necesare pentru functionarea optima a website-ului. Afla mai multe in politica de utilizare cookies.
Afla mai multe Ok, am inteles