test6.png
Produse Aluminiu
Produse din aluminiu de calitate marca ALUMIL si SCHÜCO. Inovatie si design pentru proiectele tale de succes.  

Pereti Cortina

Pereti cortina pentru fatade inovatoare, de succes. Aluminiu si sticla de inalta calitate pentru constructia ta

O fatada avansata tehnologic, moderna si eficienta energetic. Obtinerea unui coeficient de izolare termic cat mai optim, cu diferite tipuri de finisaje pentru a indeplinii cerintele tehnice si arhitecturale ale unui proiect reusit.
pereti_cortina_metaller.png

Fatade Ventilate HPL

Panouri HPL cu finisaj furnir, Placi HPL cu finisaj decor Abet Laminati MEG, Panouri din HPL compact perforat si vopsit BRUAG.

O fatada moderna, tehnologica si personalizabila in functie de proiect. Gama complexa de culori, finisaje si texturi. Fatade cu rezistenta ridicata la factorii de mediu, usor de prelucrat.

fatade_ventilate_metaller_bistrtia.png

Fatade ALUCOBOND®

Aluminiu compozit non-combustibil – ALUCOBOND® A2 si placi compozite din aluminiu greu inflamabile ALUCOBOND® Plus.

Folosite cu succes intr-o varietate de proiecte de placari si fatade ventilate: cladiri de birouri, locuinte private, clinici medicale, spatii comerciale etc.

fatade_alucobond_metaller_bistrtia.png

WinterGarden

Moderne, practice, special gandite pentru confortul tau. 

Wintergarden reprezinta o extenie a casei conceputa din profile de aluminiu si sticla, avand ca scop crearea unui spatiu pentru relaxare, sufragerie, birou sau loc de joaca pentru copii. Acesta poate fi destinate de asemenea pensiunilor, hotelurilor sau chiar restaurantelor. 
wintergarden_metaller.png

Luminatoare

Lumina este cea care transforma totul cand vine vorba de un spatiu. Luminatoarele sunt ideale pentru eficienta proiectului tau.

Aceasta solutie de iluminare prin acoperis reprezinta un mare avantaj in ceea ce priveste reducerea costurilor energiei electrice, netinand cont de dimensiunea cladirii. 
luminatoare_metaller.png

Terase

Un spatiu deosebit pentru tine si familia ta. Relaxare si comfort.

Transformarea spatiului dvs. intr-o terasade vis. Structuri speciale, calitative conecpute pentru a indeplinii standardele de eleganta actuale. Protectie perfecta impotriva razelor de soare si a ploilor de vara.
terasealuminiu_metaller.png

DESCARCA CATALOGUL METALLER

Solutii profesionale & eficiente
pentru proiectele tale

DESPRE

 

Principalul obiect de acctivitate al brand-ului Metaller il constituie comercializarea, confectionarea si prelucrarea produselor din aluminiu marca ALUMIL, SCHUCO si sticla marca SAINT-GOBAIN > afla mai multe

DATE CONTACT

 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Phone: +40 786 365 307

Website: www.metaller.ro

Addresa: Calea Dejului 148, Bistrita, Romania

 

 

Metaller certificari

Site-ul www.metaller.ro foloseste cookies - aceste fisiere sunt necesare pentru functionarea optima a website-ului. Afla mai multe in politica de utilizare cookies.
Afla mai multe Ok, am inteles