metaller-tradig-website.png
metaller-tradig-website_mobile.png

Magazin produse Electrice

Magazin produse electrice in localitatea Reghin, Mures. 

Comercializarea de materiale si echipamente pentru instalatii electrice, precum si ofertarea si implementarea de servicii si solutii adiacente acestei activitati. Gama variata de produse si servicii pentru a indeplinii cerintele clientilor, consultanta de specialitate in magazinul nostru. Satisfactia clientilor nostri se datoreaza produselor de calitate pe care le oferim

Adresa Magazin Electrice Reghin: Strada Unirii, Nr. 19 - Harta aici | Telefon: 0786365309

caparol-logo-png-transparent-metaller.png

Parteneriat CAPAROL

DAW BENŢA este reprezentanţa pentru România a concernului german DAW SE - lider european pe piaţa finisajelor pentru construcții. Compania comercializează mărcile CAPAROL, CAPATECT, ALPINA şi DISBON.

Gama de produse fabricate şi comercializate acoperă sectorul vopselelor lavabile de interior şi exterior, amorse, tencuieli structurate, lacuri şi lazuri, tapete şi produse decorative speciale, vopsele epoxidice pentru pardoseli, sisteme de nuanţare computerizată pentru vopsele, lacuri şi tencuieli.

Misiunea companiei DAW BENȚA este ca prin gama de produse reunite sub brandul CAPAROL să se asigure că oamenii se simt mult mai confortabil și în siguranță în spațiile în care locuiesc sau își desfășoară activitatea atunci când Caparol le decorează și le protejează.

Afla mai multe despre CAPAROL aici

Produsele CAPAROL

Produsele Caparol, alături de colecțiile de culori şi numeroasele soluții decorative accesibile pentru orice buget, vă stau la dispoziție pentru crearea acelui ambient special care înseamnă “acasă”.

Fie că este vorba despre un design complet nou, de o renovare sau de o reabilitare termică, aici veți găsi produsele potrivite și totodată exemple de proiecte care să vă inspire.

Prin centrele Caparol și magazinele partenere din zona dumneavoastră, aveți acces la un pachet complet de servicii, de la consiliere până la furnizarea produselor dorite. În plus, programul Caparol Club, vă pune la dispoziție meșteri recomandați de Caparol, care vă pot ajuta să vă transpuneți visele în realitate.

De mai bine de 120 de ani, tradiția noastră este garanția calității și a inovației pentru un confort de durată.

Vă invităm să vizualizati produsele aici

produse_caparol_metaller.jpg

INCREDERE IN NOI

Solutii profesionale & eficiente
pentru proiectele tale

DESPRE

 

Principalul obiect de acctivitate al brand-ului Metaller il constituie comercializarea, confectionarea si prelucrarea produselor din aluminiu marca ALUMIL, SCHUCO si sticla marca SAINT-GOBAIN > afla mai multe

DATE CONTACT

 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Phone: +40 786 365 307

Website: www.metaller.ro

Addresa: Calea Dejului 148, Bistrita, Romania

 

 

metaller windows bistrita logo white cert

Site-ul www.metaller.ro foloseste cookies - aceste fisiere sunt necesare pentru functionarea optima a website-ului. Afla mai multe in politica de utilizare cookies.
Afla mai multe Ok, am inteles