Image

Avem grija de detaliile care fac diferenta. Confort, functionalitate, design si calitate.
Principalul obiect de acctivitate al brand-ului Metaller il constituie Productia de Tamplarie PVC si Aluminiu, cat si comercializarea, confectionarea si prelucrarea produselor din PVC si aluminiu de inalta calitate.

Image

Franciza
Metaller

Alatura-te familiei Metaller

Orice inceput de drum intr-o afacere poate reprezenta o calatorie anevoioasa si incarcata de anumite procese si nu numai. Un parcurs in care investesti resurse financiare, timp si rabdare, dar rezultatul sa nu fie tocmai cel asteptat de tine. 

Cu Metaller Dealer toate aceste inconveniente devin aproape uitate. Metaller Dealer este franciza prin care tu poti sa-ti incepi propria afacere simplu si rapid. Iti punem la dispozitie profesionalismul si experienta noastra astfel incat afacerea ta sa functioneze. 

Metaller Windows este producator de tamplarie PVC si Aluminiu, cu fabrica si tehnologie moderna, profile de Clasa A VEKA. Increderea clientilor, succesul proiectelor si eficienta noastra ne recomanda.
Image

De ce sa alegi franciza Metaller Windows ?

Simplu, iti punem la dispozitie toate resursele necesare pentru ca tu sa ai succes. Motivele pentru care Metaller poate fi solutia pentru tine sunt: 

- O afacere la cheie: Am conceput un pachet prin care franciza este rentabila, verificat in aspectele financiare, sistemul este profitabil, in felul acesta tu cumperi o afacere care deja este sustenabila. 
- Ai o relatie directa cu producatorul Metaller: Nu exista terte intre tine si noi, acest aspect elimina total influentarea negativa a preturilor, te asiguram ca tu vei beneficia de cele mai bune oferte. 
- Investim constant: Fabrica noastra este dotata cu ultimele tehnologii, materiale calitative, profile VEKA de Clasa A - lider pe piata de tamplarie PVC. Investim in oameni, in dezvoltarea profesionala a angajatiilor nostri. 
- Costuri mici: Ai avantajul de a avea costuri mici, in comparatie cu alte tipuri de francize. Metaller Dealer are toate sansele de dezvoltare benefica in timp. Evoluezi impreuna cu noi, impreuna cu brandul Metaller. 
- Acces la continut Digital pentru promovare: Am pregatit brosuri speciale de Brand - Ai acces la tot guideline-ul Metaller, in acest fel te asiguri ca prezenta ta vizuala este una profesionala si eficienta. Nu ai o firma specializata in design cu care sa colaborezi? Iti punem noi la dispozitie colaboratorii nostri si studio-ul lor de design. 
- Produse si servicii variate: Pe langa tamplarie PVC si Aluminiu, poti alege dintr-o gama variata de produse pe care le comercializam direct de la partenerii nostri.

Intra in legatura cu noi, vino sa discutam si sa punem bazele francizei Metaller pentru tine. Trimite-ne mesajul tau si noi te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

Completeaza formularul de mai jos sau contacteaz-ne telefonic la:

+40 786 365 311

Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
DESCARCA CATALOGUL METALLER

Solutii profesionale & eficiente
pentru proiectele tale