Image
Image

Tamplarie PVC Veka Clasa A

Metaller - Producător Tâmplărie PVC și Aluminiu.

Avem grija de detaliile care fac diferenta. Confort, functionalitate, design si calitate.
Principalul obiect de acctivitate al brand-ului Metaller il constituie Productia de Tamplarie PVC si Aluminiu, cat si comercializarea, confectionarea si prelucrarea produselor din PVC si aluminiu de inalta calitate.

Image

Ferestre
Tamplarie PVC VEKA

Veka 76 AD – 5 camere

76 mm adancime constructiva a profilului, canturi elegante, cu muchii usor rotunjite, coeficient de izolare termica: pana la Uw = 0,75 W/m2K, in functie de tipul de vitraj termoizolant folosit. 

Image

Veka 76 MD – 6 camere

76 mm adâncime constructiva a profilului, canturi elegante, cu muchii usor rotunjite, garnitura mediana - pentru un plus de protectie impotriva curentului sau a umiditatii.
Image

Veka 82 – 7 camere

82 mm adancime constructiva, 7 camere interioare de izolare termica in toc si 6 camere in cercevea, design elegant, cu muchii usor rotunjite, garnitura mediana pentru un plus de protectie impotriva curentului sau a umiditatii.

Image

Veka 82 – ArtLine

82 mm adancime constructiva, 7 camere interioare de izolare termica in toc si 6 camere in cercevea, design elegant, cu muchii usor rotunjite, garnitura mediana pentru un plus de protectie impotriva curentului sau a umiditatii.

Image

Veka Spectral

Designul VEKA SPECTRAL reprezinta o experienta speciala care activeaza instant simtul esteticului si al elegantei. VEKA SPECTRAL le deschide beneficiarilor o noua dimensiune estetica prin:

Lacuirea delicata si rafinata a suprafetelor, estetica incomparabila cu un aspect fascinant care uimeste printr-o extraordinara putere a culorilor, standardul de calitate VEKA este inegalabil prin complexitatea tehnologiei de fabricatie.

Image

Usi
Tamplarie PVC Veka

Usi Veka Softline 76

70 mm adancime de incastrare in perete, 3 camere interioare de izolare termica, design clasic, cu muchii usor rotunjite, coeficient de izolare termica: pana la 1,0W/m²K în funcție de pachetul de geam ales (termoizolanta, fonoizolanta sau sticla speciala).

Image

Usi Veka Softline 82

82 mm adancime constructiva, 5 camere interioare de izolare termica, design elegant, cu muchii usor rotunjite, garnitura mediana pentru un plus de protectie impotriva curentului sau a umiditatii, coeficient de izolare termică: până la 0,67 W/m²K.

Image

Deschideri Mari
PVC

Armonie perfecta

Produsele Metaller pentru spatii cu deschideri mari. O usa care transforma spatiul tau intr-o terasa.

Tamplaria din PVC si Aluminiu pentru spatiile cu deschideri mari sunt concepute pentru a oferi un aer modern si confort pentru spatiul tau. Solutiile Metaller sunt perfect adaptabile si personalizabile pentru orice proiect. Redefineste armonia cu produsele pentru deschideri mari.

Image
DESCARCA CATALOGUL METALLER

Solutii profesionale & eficiente
pentru proiectele tale