test6.png

Ferestre de mansarda VELUX
Calitate de exceptie, design si rafinament. Alege ferestrele de mansarda velux pentru spatiul tau.

Ferestre de mansarda VELUX

Mai multe beneficii, eficiență și confort

VELUX oferă o gamă completă de produse şi servicii care vin în întâmpinarea nevoilor şi cerinţelor clienţilor noștri. Explorează gama noastră de ferestre de mansardă de cea mai bună calitate. Ferestre rezistente la intemperii, montare rapida, curatare usoara, care pastreaza aerul proaspat la interior si echipate cu ThermoTechnology.

>>Afla tot despre produsele Velux

metaller_velux_fenster.png

VELUX INTEGRA® pentru ferestre de mansarda

O locuinta inteligenta ai sanatoasa.

Sistemul VELUX INTEGRA® oferă un portofoliu întreg de produse unde sunt incluse: de ferestre de mansardă, rulouri, rolete exterioare şi accesorii, toate cu motor electric sau solar. Toate produsele sunt uşor de operat datorită tabletei de control VELUX INTEGRA®, care are o interfaţă intuitivă, pe bază de pictograme şi programe predefinite. *Toate produsele au la bază tehnologia io-homecontrol®

>>Afla mai multe despre Velux Integra

ferestre_velux_mansarda_metaller.png

VELUX România este o companie de vânzări care comercializează ferestre de mansardă, produse de montaj, rulouri decorative și parasolare, tuneluri solare, atât în România cât și în Republica Moldova.

VELUX România face parte din Grupului internaţional VELUX care deține companii de vânzări şi producţie în peste 40 de ţări în care lucrează 10.000 de angajaţi din întreaga lume. Compania VELUX România a fost înregistrată în 1997.

Timp de peste 75 de ani, Grupul VELUX a creat condiții mai bune de locuit, aducând lumina naturală şi aerul proaspăt în interiorul mansardei. Compania a fost înfiinţată pornind de la viziunea fondatorului, Villum Kann Rasmussen, ce dorea să asigure lumină naturală, aer proaspăt şi calitate vieţii oamenilor. În prezent, aceste trei beneficii se regăsesc în milioane de case din întreaga lume. Astăzi, după mai mult de 75 de ani de la instalarea primei ferestre de mansardă într-o şcoală din Danemarca, viziunea VELUX a evoluat - dar valorile au rămas aceleaşi, aşa cum au fost exprimate prima oară de fondator.

În tot ceea ce facem, ne dorim să stabilim un standard de excelenţă. Prin calitatea produselor, prin comportamentul în afaceri şi printr-un un spirit civic responsabil.

velux_fenster_metaller.png

Ai o intrebare ? Doresti o cotatie de pret ?

Pentru intrebari sau calculatii de pret in functie de proiectul tau, contacteaza-ne !

DESPRE

 

Principalul obiect de acctivitate al brand-ului Metaller il constituie comercializarea, confectionarea si prelucrarea produselor din aluminiu marca ALUMIL, SCHUCO si sticla marca SAINT-GOBAIN > afla mai multe

DATE CONTACT

 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Phone: +40 786 365 307

Website: www.metaller.ro

Addresa: Calea Dejului 148, Bistrita, Romania

 

 

metaller windows bistrita logo white cert

Site-ul www.metaller.ro foloseste cookies - aceste fisiere sunt necesare pentru functionarea optima a website-ului. Afla mai multe in politica de utilizare cookies.
Afla mai multe Ok, am inteles